ZALANDO VIL FRASKÆRE IKKE BÆREDYGTIGE PARTNERE

Zalando vil inden 2023 fraskærere alle partnere der ikke efterlever Higg Indekset for bæredygtighed. Alle partnere vil i fremtiden skulle tage en test for bæredygtighed, og dem der ikke består i forhold til f.eks. CO2 udledning eller etiske standarder vil blive fjernet fra Zalando platformen.

Når beklædningsindustrien ikke selv tager affære for at sikre en hurtig implementering af bæredygtighed, vil Zalando sikre at deres partnere vil overholde Higg indekset. Fremover vil Zalando fokuserer på partnernes Supply Chain (logistik og levering), Human Rights eller miljømæssige målsætninger.

Zalando har som en af Europas ledende online platforme tage udfordringen op om at bekæmpe klimaforandringer, overforbrug af ressourcer og arbejdernes rettigheder.

Zalando er den første Retailer der anvender Higgs Brand & Retail modul til at gøre bæredygtig evaluering obligatorisk for leverandørerne.

Spændende hvor mange partnere der vil blive frasortere eller om det skaber grobund for nye partnere på markedet for bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.