AMAZON GØR DIN HÅND TIL BETALINGSKORT I FREMTIDEN

Amazon har lanceret deres nye håndscanner, hvor du kan betale ved aflæsning af hånden, for at sikre en nemmere og hurtigere kontaktløs betaling. Systemet er hurtigt at anvende og som kunde kan du selv bestemme, hvorvidt du vil betale ved at anvende en eller to hænder over scanneren. Amazon One kan anvendes til betaling i butikken, som loyalitetskort, adgangskort til stadion eller adgangskort for at tjekke ind og ud på arbejdspladsen.

Amazon One er designet for at sikre høj sikkerhed gennem skræddersyede algoritmer og hardware til at læse en persons unikke håndflade signatur. Amazon One er allerede installeret i de første to Amazon Go butikker, hvor de er placeret ved indgangen for at sikre en hurtig og sikker indgang med mindre fare for smitte m.m.

Amazon One bliver fremtidens alternative betalingsmetode og -system, med indbygget loyalitetskort og kundegenkendelse for at kunne forbedre oplevelsen for kunden. Scanneren fylder ikke mere end den kan placeres ved siden af de traditionelle POS-systemer i butikken. Og kunden skal blot anvende sit kreditkort i scanneren samt scanne hånden, og efter cirka 1 minut kan kunden komme igen og igen ved blot at vifte med hånden.

Amazon One vil efter implementering i deres egne butikker blive tilbudt som en option for tredje parts kunder, og du kan som butik allerede tilkende din interesse på Amazons hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.