AMAZON GØR DIN HÅND TIL BETALINGSKORT I FREMTIDEN

Amazon har lanceret deres nye håndscanner, hvor du kan betale med afløsning af hånden, dels for at gøre betaling kontaktløs, samt nemmere og hurtigere. Systemet er hurtigt at anvende og som kunde kan du selv bestemme hvorvidt du vil betale ved at anvende en eller to hænder over scanneren. Amazon One kan anvendes til betaling i butikken, loyalitetskort, adgangskort til stadion eller adgangskort for at tjekke ind og ud på arbejdspladsen.  (læs mere)

FACEBOOK LANCERE NYE E-COMMERCE TILTAG 

Facebook har lanceret deres Facebook shop samt Instagram shop, hvor virksomheden nemt kan oprette deres Facebook Business, og herfra integrere egen hjemmeside eller gå direkte til betaling via Facebook shop App. Facebook tester ligeledes nye live shopping features, hvor kunderne kan handle direkte, mens de ser varerne præsenteret live.  (læs mere)

AKTIVER DINE KUNDER ONLINE & OFFLINE

En af de nye teknologier der vinder frem, er personlig online chat, hvor medarbejderne i butikken bliver digitale eksperter, der kan rådgive kunderne mens de sidder sikkert hjemme i stuen.
Ved at gentænke deres butikskoncept lancerede de ’Deciem at home’, der er en online butiksløsning, hvor medarbejderne rådgiver kunderne ’live’.
Deciem anvender e-commerce platformen Hero til at understøtte deres virtuelle online koncept. (læs mere)

FACEBOOK UDFORDRE MOBILBETALINGSMARKEDET

Det Facebook ejede Novi (novi.com) har udviklet en mobilløsning der fungere som fremtidens pung, hvor almindelige mønter og sedler bliver unødvendige i fremtiden. Nu kan du sende penge lige så let som at sende en SMS-besked, da Novi virker direkte gennem Messenger og WhatsApp. Novi’s App er bygget på Libra’s blockchain teknologi (libra.org), der er udviklet som open sourceteknologi så det er tilgængeligt for alle verdens lande.(læs mere)