FACEBOOK UDFORDRE MOBILBETALINGSMARKEDET

Venligst udlånt af Novi.com

Facebook går i direkte konkurrence på mobilbetalingsmarkedet med ny mobilløsning. Det Facebook ejede Novi har udviklet en mobilløsning der fungere som fremtidens pung, hvor almindelige mønter og sedler bliver unødvendige i fremtiden. Nu kan du sende penge lige så let som at sende en SMS-besked, da Novi virker direkte gennem Messenger og WhatsApp, samt kan anvendes selvstændigt.

Novi’s App er bygget på Libra’s blockchain teknologi, der er udviklet som open sourceteknologi så det er tilgængeligt for alle verdens lande. Filosofien er at penge skal kunne transporteres på tværs af landegrænser med fokus på bl.a. ulande uden omkostninger. På nuværende tidspunkt kan der sendes følgende valutaer (USD, EUR, GBP og Libras egen LBR).

Novi vil udfordre bankverdenen samt valutavekselerer, da det vil være en helt ny måde at sende penge på uden veksle omkostninger og gebyrer. Det bliver spændende at se hvordan vores egen danske Mobilepay vil klare sig i fremtiden, nu hvor de også har indset at de ikke kan konkurrere med bl.a. Google Pay og PayPal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.