ESPRIT LUKKER ALLE BUTIKKER I ASIEN

Billede venligst udlånt af Esprit.com

Esprit har også måtte tilpasse sig tiden efter Corona-krisen, ved at lukke deres 56 butikker i Asien – dog fortsætter deres butikker i Kina. Esprits salg har i de sidste 9 måneder været faldende generelt (18,1%), hvor Asien har stået for det største fald på 44,2%.

Esprit vil fremover fokuserer på deres aktiviteter i Europa med både wholesale og egne butikker, hvor butikkerne vil blive mindre samt have færre medarbejdere. Et andet tiltag er en forhandling af lejekontrakter for eksisterende butikker i Europa. I Kina vil Esprit tilsvarende fortsætte med egne butikker dog i mindre størrelser for tilsvarende at nedbringe lejeudgifterne samt antal medarbejdere.

Tiden har længe været for ændringer i offline Retail mod #nyeforretningsmodeller for at modstå dels den stigende konkurrence fra online samt at kunne modstå kommende krise-situationer som Corona i fremtiden.

Har du ændret din #nyforretningsmodel under krisen vil jeg meget gerne hører hvordan og hvad det har medført, i forbindelse med en undersøgelse af Retail for SMV’er til min masteropgave. Skriv venligst til re@reshaperetail.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.